de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
04_AN_TRUYENS_BANNER.jpg

An Truyens

An Truyens - plaats 4

An Truyens  4de plaats - Gemeenteraad  45 jaar - zelfstandige Steenbergstraat 28 - 2280 Grobbendonk 0476 54 55 68     an_truyens@hotmail.com      Download hier de volledige lijst

An Truyens
4de plaats - Gemeenteraad

45 jaar - zelfstandige
Steenbergstraat 28 - 2280 Grobbendonk
0476 54 55 68
an_truyens@hotmail.com

Download hier de volledige lijst

Het is intussen reeds 14 jaar dat Grobbendonk mijn thuisbasis is en ik geef toe dat de verhuis naar hier me ooit een krop in de keel bezorgde.

Ik liep niet enkel mijn schooltijd in Antwerpen. Na 4 jaar werken bij de personeelsdienst van Free Record Shop, ging ik gedurende 10 jaar aan de slag bij SD Worx op de Brouwersvliet.

Mede dankzij mijn kinderen, Roel en Ine, kreeg ik in een sneltempo een druk sociaal leven opgebouwd in en rond Grobbendonk. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn verhuis. Gedurende 12 jaar beleefde ik het reilen en zeilen in en rond de Mariaschool.  Mijn zoon Roel begon op zijn 5 jaar te voetballen bij Grobbendonk en zet die hobby intussen al een aantal jaren verder in Nijlen. Op zijn 7 jaar kwam hij heel verrassend met een muzikale interesse thuis. Roel werd dan ook de reden waarom ik jaarlijks de concerten van Harmonie De Broedermin ga beluisteren. Ine leerde me Gymspirit in Bouwel kennen en intussen laat ze me genieten van haar kunsten op de schaatsbaan in Herentals.

Onze dorpen kunnen leven.
We moeten het samen doen,
maar het ook écht willen.

Kleur

Als zelfstandige imago coach werk ik met kleur in al zijn aspecten. Ik help mensen bewust te worden van hoeveel kleur in je leven kan betekenen. Met mijn klanten ga ik op zoek naar welke hun powerkleuren (kwaliteiten) en hun balanskleuren (valkuilen) zijn, hoe ze zich daarbij voelen, wat ze daarmee kunnen doen in outfits, interieur en alles waar je kleur in tegen komt. Mijn passie is om mensen te helpen zichzelf naar waarde te schatten en te genieten van een juist zelfbeeld en voldoende zelfvertrouwen.

Naast mijn bedrijf Anabelle oefen ik nog een halftijdse job uit bij 2 Bridge in Zoersel, een bedrijf in de pharmaceutische sector.

Ontspannen

Om mijn gedachten op orde te krijgen ga ik wandelen met Prix, mijn Dobermann van 2 jaar, en doe ik aan yoga. En af en toe zie je me eens in een toneelproductie verschijnen. Dat is wat me jong houdt en doet vergeten dat  er intussen al weer 45 lentes gepasseerd zijn.

In alles wat ik doe hou ik van duidelijke communicatie en pleit ik voor verdraagzaamheid. Ik heb geleerd om mijn hart te volgen en te vertrouwen op wat het leven me te bieden heeft.

Ik droom van een bruisend en dynamisch Grobbendonk, waar burgers graag en gezellig samen wonen en waar voorstellen en ideeën op een respectvolle manier kunnen besproken worden.