de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
17_ANDY_DE_ROOY_BANNER.jpg

Andy De Rooy

Andy De Rooy - plaats 17

Andy De Rooy  17de plaats - Gemeenteraad  44 jaar - zelfstandige Schoolstraat 27 - 2280 Grobbendonk 0471 17 26 61     andy@delokalelijst.be      Download hier de volledige lijst

Andy De Rooy
17de plaats - Gemeenteraad

44 jaar - zelfstandige
Schoolstraat 27 - 2280 Grobbendonk
0471 17 26 61
andy@delokalelijst.be

Download hier de volledige lijst

leIk werd in 1974 geboren in Herenthout. Na 24 jaar verhuisde ik naar Bouwel en nu woon ik al een hele tijd in Grobbendonk. Vijf jaar geleden ontmoette ik mijn vrouw in de Total Fina Shop van Begois en drie jaar geleden zijn we getrouwd.

Sport 

Toen ik ongeveer vijf jaar was, was het al duidelijk wat de rode draad door mijn leven zou zijn: sport. Als kleuter zette ik mijn eerste stappen in het turnen en een paar jaar later begon in aan ballet, waar ik al snel een hoog niveau behaalde. Ik deed eerst nog een tijdje atletiek, maar zo rond mijn twintigste levensjaar ontdekte ik de fiets, meer specifiek de mountainbike. Daarmee bereikte ik het niveau van topsport en kon ik er ook echt mijn job van maken. Ondertussen schrijf ik al 525 titels op mijn naam, waaronder zelfs een Europese.

 Voor sport heb je vooral passie en doorzetting nodig zoals in het normale leven en dit kreeg ik vooral mee van mijn ouders die een zelfstandige zaak hadden.

We gaan voor een uitbreiding van de sportinfrastructuur en willen investeren in G-sport.

De Lokale Lijst sprak mij vooral aan met het programma en omdat alle kandidaten er willen zijn voor de inwoners van Bouwel en Grobbendonk.

 Als professioneel sporter wil ik me uiteraard inzetten voor het thema sport dit thema in onze gemeente. Momenteel gebeurt er al heel wat, maar we merken dat de huidige sportinfrastructuur niet meer voldoet. De sporthal is overbevraagd en vaak te duur voor sportclubs. Met De Lokale Lijst gaan we voor een uitbreiding van de sportinfrastructuur. We kijken hierbij naar een samenwerking met het leger, zodat we misschien gebruik kunnen maken van hun domein. Daarnaast zou, op langere termijn, ook de brandweerkazerne nog oplossingen kunnen bieden. Daarnaast moet ook de G-sport meer ondersteuning krijgen

 De weg naar de toekomst heet De Lokale Lijst.