de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
11_ELINA_LIESENBORGHS_BANNER.jpg

Elina Liesenborghs

Elina Liesenborghs - plaats 11

Elina Liesenborghs  11de plaats - Gemeenteraad  19 jaar - student Dries 1 - 2288 Bouwel 0476 03 82 69     liesenborghselina@gmail.com      Download hier de volledige lijst

Elina Liesenborghs
11de plaats - Gemeenteraad

19 jaar - student
Dries 1 - 2288 Bouwel
0476 03 82 69
liesenborghselina@gmail.com

Download hier de volledige lijst

Mijn naam is Elina Liesenborghs. 19 jaar geleden ben ik in Bouwel geboren en opgegroeid. Van mij kan je zeggen dat ik bijna 100% een echte Bouwelaar ben. Want soms durf ik al eens wat overnemen van de mannen van ‘t stad. Dit door mijn ouders die beiden afkomstig zijn van Antwerpen.  

In het middelbaar ben ik afgestudeerd en heb het diploma bio-esthetiek behaald. Ik ben nog studente Orthopedagogie in mijn 3de jaar aan de hoge school Karel de Grote. Later zou ik graag werken met jongeren die zich niet goed voelen in hun gezin, in armoede leven of delinquent zijn.

Chiro

Met trots kan ik vertellen dat ik 14 jaar heb mogen deel uit maken van de jeugdbeweging ‘Chiro Bouwel’. Dit jaar heb ik de groep verlaten maar dat wil niet zeggen dat ik mij er niet meer voor wil inzetten. Bij de Chiro maak je vrienden die je nooit meer vergeet. Je leert er je grenzen kennen en verleggen. Chiro is een beweging die je wil delen met anderen.

Jongeren moeten zich veilig en thuis kunnen voelen. Zij spelen een belangrijke rol in ons beleid van de toekomst.

Voor mij was het tijd voor nieuwe dingen. In de politiek gaan én mijn passie als schoonheidsspecialiste laten zien aan de buitenwereld. Sinds enkele maanden ben ik officieel schoonheidsspecialiste in bijberoep. Mijn nederig salon bevindt zich thuis waar ik woon.

Jongeren

De grootste reden waarom ik in de politiek ga, is om ervoor te zorgen dat jongeren ook iets te zeggen hebben. Ik vind het belangrijk dat de jongeren zich hier in Grobbendonk en Bouwel thuis en veilig voelen. Daarom ga ik ervoor om meer en degelijke jeugdactiviteiten te organiseren.   Vanuit mijn engagement bij de Chiro in Bouwel weet ik zeker dat jongeren een belangrijke inbreng kunnen hebben en dat zij ook het recht hebben om gehoord te worden.