de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
08_ERIK_HABRAKEN_BANNER.jpg

Erik Habraken

Erik Habraken - plaats 8

Erik Habraken  8ste plaats - Gemeenteraad  59 jaar - Lifecoach & yogi Droomland 6a - 2288 Bouwel 0495 32 98 30     habrakenerik@gmail.com      Download hier de volledige lijst

Erik Habraken
8ste plaats - Gemeenteraad

59 jaar - Lifecoach & yogi
Droomland 6a - 2288 Bouwel
0495 32 98 30
habrakenerik@gmail.com

Download hier de volledige lijst

Erik Habraken, geboren en getogen in Vorselaar en nu toch al 31 jaar inwoner van Bouwel, fiere vader van 2 volwassen zonen, Ben & Steff. Ik deel lief, leed en missie met osteopate Veerle Bovyn. Meer dan 25 jaar stond ik aan het hoofd van een voedingsbedrijf met een 12 tal mensen in dienst. Op materieel gebied had ik genoeg bereikt en toch miste ik diepgang en voldoening. In 2005 gooide ik het roer om en gaf mezelf ruimte om terug te studeren.

Ik koos holistische en lichaamsgerichte opleidingen en bekwaamde me in ELW®, EMDR® therapie, Kundalini Yoga, Ademtechnieken en Familieopstellingen. Deze weg bracht me dichter bij mezelf en geeft me voldoening en zingeving. 

‘In 2012 verkocht ik mijn bedrijf Dipro, om full time voor mijn passie te kunnen gaan. Reeds 12 jaar begeleid ik met hart en ziel, individuele en in groep mensen rond hun persoonlijke ontwikkeling. Wekelijks geef ik in Bouwel groepslessen Yoga en Emotioneel Lichaamswerk® (Elw®) Daarnaast coach ik mensen rond verslavingen in een privé afkickkliniek.

Het is nodig om mensen dichter
bij hun gevoel te brengen en
hen terug te verbinden.

Mannenwerk

De laatste jaren leg ik me ook toe op 'Mannenwerk' Als initiator heb ik juist samen met een kernteam van 6 mannen het éérste Belgisch Mannenfestival met succes op de kaart gezet. De buitenwereld en de media heeft dit met veel enthousiasme ontvangen. 

Ik merk dat veel mannen op zoek zijn naar zich zelf, naar wie en wat ze zijn. Het is in een gemeenschap essentieel dat een man naast een vrouw vanuit rust zijn plaats inneemt. Mannen dragen van nature iets uit en hebben de gemeenschap veel te geven. Het onderwijs is een goed voorbeeld wat er gebeurt als er niet genoeg mannen hun plek innemen. Dan krijg je disbalans en onze toekomst, onze kinderen zijn daar de grootste dupe van. Mannen en vrouwen hebben elkaar nodig om deze balans terug te vinden en te herstellen.

Mijn intentie is mensen dichter bij hun gevoel brengen, tools aan te reiken om beter om te gaan met de 'overload' van informatie en overvolle agenda's. 

Deze verworven kennis en wijsheid zet ik graag in om van Bouwel-Grobbendonk een nog fijnere gemeenschap te maken.

Aho!