de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
15_ERWIN_HOLSTERS_BANNER.jpg

Erwin Holsters

Erwin Holsters - plaats 15

Erwin Holsters  15de plaats - Gemeenteraad  52 jaar - vertegenwoordiger Waterwinningstraat 16 - 2280 Grobbendonk 0468 33 11 32     eholsters@hotmail.com      Download hier de volledige lijst

Erwin Holsters
15de plaats - Gemeenteraad

52 jaar - vertegenwoordiger
Waterwinningstraat 16 - 2280 Grobbendonk
0468 33 11 32
eholsters@hotmail.com

Download hier de volledige lijst

Mijn naam is Erwin Holsters en met mijn 52 jaar behoor ik tot de oudere garde op onze lijst.  Ik ben actief als vertegenwoordiger trillingsisolatie en akoestische geluidsisolatie voor machines en gebouwen. Als verantwoordelijke voor de verkoop in de Benelux, spendeer ik heel wat tijd op de baan.

Ik ben geboren en opgegroeid in St-Antonius-Zoersel in een heel warm nest.  Onze gemeente was toen nog een echt volks dorp zoals er zoveel waren, waar de buren nog elke dag met elkaar praatten en iedereen elkaar kende.  Elk jaar 2 kermissen, volksspelen, en heel veel buiten spelen omdat er nog voldoende vrije natuur was waar dit kon, zelfs op straat spelen zonder risico kon toen nog gemakkelijk. 

Wandelen in het groen moet mogelijk blijven. Het doet onze honden goed om ook eens los te kunnen lopen.

Mijn grote passie is muziek en ik speel al sinds mijn 14 jaar drums. Met mijn eigen band hebben we eerst gedurende 20 jaar eigen nummers gemaakt (airplay gekregen op de radio, AB mogen optreden, MarktRock Leuven, SuikerRock Tienen,…echt heel toffe dingen mogen meemaken). Daarna ben ik begonnen met een coverband die rocknummers speelt en dat doe ik nu nog steeds met hart en ziel.

Wandelen 

22 jaar geleden ben ik eerder toevallig in Grobbendonk verzeild geraakt. We vonden het een mooie, groene gemeente en er lag een stukje grond te koop, ideaal voor onze plannen.  Sindsdien nog geen seconde spijt gehad van naar hier te verhuizen, leuke buurt en gezellige buren, vlakbij de bossen, wat onze beagle, Olli, dan weer fantastisch vindt !  Elke dag grote wandelingen maken vindt hij (en ik ook uiteraard) geweldig.  Graag zou ik werk maken van een losloopgebied in het Molenbos. Honden moeten de kans kunnen krijgen om eens echt te rennen en, als ze sociaal zijn, met elkaar te kunnen spelen.

Op politiek vlak heb ik geen ervaring maar ik geloof absoluut in het project van De Lokale Lijst.  De ideeën waar De Lokale Lijst voor staan spraken mij onmiddellijk aan en ik had echt goesting om hieraan mee te werken.  Ik ben dan ook blij dat ik hier ten volle mijn schouders mee mag onder zetten.  Ik ben een zeer gedreven iemand als ik in iets geloof en ga er dan ook voor de volle 100% voor!