de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
09_JESSICA_NANA_BANNER.jpg

Jessica Nana

Jessica Nana - plaats 9

Jessica Nana  9de plaats - Gemeenteraad  23 jaar - educatie -en cultuurmedewerker Nijverheidstraat 11 - 2280 Grobbendonk 0479 73 83 38     jessica.nana1995@gmail.com      Download hier de volledige lijst

Jessica Nana
9de plaats - Gemeenteraad

23 jaar - educatie -en cultuurmedewerker
Nijverheidstraat 11 - 2280 Grobbendonk
0479 73 83 38
jessica.nana1995@gmail.com

Download hier de volledige lijst

Ik ben een echte Grobbendonkenaar. Velen zullen me misschien wel kennen als “kleindochter van Rik Boen”.

Als kind deed ik alles in Grobbendonk. Ik ging hier naar school, spendeerde mijn vrije tijd bij dansjuf An in Bouwel, en had al mijn vriendinnetjes bij me in de buurt. Toen het tijd was om verder te studeren, trok ik naar Antwerpen waar ik vorig jaar mijn diploma sociaal-cultureel werk behaalde. Ondertussen werk ik al een jaar als educatief en cultureel werker bij een vzw in het Antwerpse.

In mijn vrije tijd vind je me vooral terug ergens in een concertzaal, luid mee aan het zingen met een of andere artiest. Of ergens buiten, met een hoofdtelefoon, mee aan het neuriën met de muziek in mijn hoofd (dit tot ergernis van mijn zus Evelyn). Bovendien trek ik ook graag op ontdekking in binnen -en buitenland.

Er schuilt heel wat talent
in onze gemeente. Mensen
met toekomstvisie.

Ecologie

Als vegetariër draag ik ecologie hoog in het vaandel. Vandaag de dag in het belangrijk om stil te staan bij hoe we onze moeder Aarde zo goed mogelijk kunnen soigneren. Ik noem mezelf ook wel een activist, een ecologisch activist, een mensenrechtenactivist, maar vooral een toekomstactivist. In alles wat ik doe streef ik naar een warme en inclusieve toekomst. Samen!

Grobbendonk

Na mijn studietijd in Antwerpen koos ik er bewust voor om terug naar Grobbendonk te komen. Dit is immers de plek waar ik ben opgegroeid, de plek waar mijn huis en thuis zijn. En vooral, de plek waar mijn vriendinnetjes van toen, mijn vriendinnetjes van nu zijn geworden. Grobbendonk is voor mij een plek die nog heel wat groeimogelijkheden heeft en daar wil ik graag mee aan werken.

Door mijn studie en job, maar bovenal door mijn persoonlijke interesses, wil ik staan voor een bruisend sociaal-cultureel aanbod voor jongvolwassenen in onze gemeente. Ik ben ervan overtuigd dat er heel wat verborgen talent in onze dorpen zit. Mensen met een visie, met krachtige groeistandpunten naar de toekomst toe. Mensen die een mega graaf talent hebben en dat met ons willen delen.

Sociaal-cultureel werk bestaan uit 4 belangrijke functies: educatie, maatschappelijke activering, gemeenschapsvorming en cultuur. Volgens mij kunnen we de komende jaren bouwen aan een krachtig verenigingsleven waar we maximaal investeren in een bruisend Bouwel en Grobbendonk, ook voor jongvolwassenen.

Ik geloof in een toekomst waarin we samen proactief beleid maken. Een toekomst waar ieder van ons zich thuis voelt en waar iedereen zich maximaal kan ontplooien. Een toekomst waar we genieten van een sociaal-cultureel aanbod voor iedereen.

Wij maken de toekomst! Samen!