de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
16_PETERE_VANGEEL_BANNER.jpg

Peter Vangeel

Peter Vangeel - plaats 16

Peter Vangeel  16de plaats - Gemeenteraad  47 jaar - informaticus Heibloemlaan 4 - 2280 Grobbendonk 0473 60 79 62     vangeel.peter@telenet.be      Download hier de volledige lijst

Peter Vangeel
16de plaats - Gemeenteraad

47 jaar - informaticus
Heibloemlaan 4 - 2280 Grobbendonk
0473 60 79 62
vangeel.peter@telenet.be

Download hier de volledige lijst

47 jaar geleden geboren in Sint-Truiden, opgegroeid als jongste van vier kinderen in het pittoreske Zoutleeuw en na passages in Leuven, Herent en Aruba 10 jaar geleden verwelkomd in Grobbendonk.

Als vader van Wannes, Sterre en Fee en met de ervaring van zelf 7 jaar 'buitenlander' te zijn in de Caraïben, besef ik maar al te goed dat een open, warme en sociale gemeenschap van onschatbare waarde is.

En daar wil ik met hart en ziel aan meewerken. Een Grobbendonk en Bouwel waar iedereen welkom is, waar mensen zich snel kunnen thuis voelen en waar verenigingen en mensen kunnen bloeien en genieten.

Het is mijn mening dat een gemeentebestuur daar een grote rol in kan en moet spelen. Een gemeentebestuur met een open en menselijk beleid en met een duidelijke visie over de ondersteuning van verenigingen en activiteiten, daar heeft Grobbendonk & Bouwel nood aan.

Een samenwerking met andere gemeenten om projecten aan te vangen is verstandig.

Door mijn ervaringen in de ICT-wereld, als systeem- en netwerkbeheerder, maar vooral als manager van verschillende departementen bij o.a. SSI en Perfect Fit Systems of F1 Sytems, weet ik dat de beste projecten en hun resultaten ontstaan door optimaal overleg, samenwerking en het gebruiken van talenten op de juiste plaats en moment. Als politicus sta ik dan ook 100% achter een model waar burgerparticipatie, sterke wijkraden en adviesraden optimaal renderen en zo een beleid creëren waar iedereen aan kan bijdragen.

 Een gemeentebestuur heeft niet enkel de taak om het hier en nu in goede banen te leiden maar zeker ook om een visie te ontwikkelen om de toekomst van onze gemeente nu al voor te bereiden. Dat er daarbij een durf noodzakelijk is om te investeren, de moed om beslissingen te nemen en de wil om u echt te engageren voor Grobbendonk & Bouwel is dan vanzelfsprekend.

Het warm water moet niet opnieuw heruitgevonden worden, we moeten verder kijken dan onze gemeentegrenzen. Een samenwerking met andere gemeenten en steden om ideeën uit te wisselen of om samen projecten aan te vangen is niet alleen noodzakelijk maar ook verstandig.

 Met de Lokale Lijst en de mensen achter deze beweging vinden we een perfecte mix terug om van Grobbendonk & Bouwel een gemeente te maken die niet alleen bezig is met het nu, maar zeker ook met wat morgen ons brengt. De mix van politiek ervaren mensen, geëngageerde burgers en jong aanstormend talent maakt dat ik niet enkel trots ben om hiervan deel uit te maken, maar vooral ook hoopvol voor de toekomst. Op mijn volle goesting mag je alvast rekenen.