de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
Screen Shot 2018-09-16 at 21.23.35.png

Ruimte voor cultuur

Thuiskomen doe je in jouw wijk.

Ruimte voor cultuur

FEIT: De Volle Vaart is voor quasi 100% bezet, net als de sporthal. De verenigingen hebben daarentegen te weinig ruimte om hun ding te doen. Er is dringend nood aan vernieuwing van De Volle Vaart die de zaal operationeler moet maken. De gemeente moet dringend op zoek gaan naar bijkomende plaatsen om kleinere evenementen te huisvesten.

ONZE ACTIES: 

  • De Volle Vaart moet dringend aangepast worden. Na 15 jaar sinds de ingebruikname is een update geen echte luxe. Een echte artiestenruimte met een afgscheiden toilet. Bijkomende aparte, van het jeugdhuis afgescheiden toiletten. De keukenruimte met bijbehorende frigo's moet dringend worden aangepakt.
  • Aangepaste LED verlichting en bijkomende technische infrastructuur zoals een eigen projectiesysteem en coulisse-schermen.
  • Ook de ruimte rondom de Volle Vaart moet herbekeken worden.
  • De gemeente moet ook bekijken of ze actiever kan participeren in andere zalen zoals de parochiezalen in beide deelgemeenten.

Wil u ons uw ideeën meegeven? Dat kan vanzelfsprekend. Gebruik bijgevoegd formulier en laat ons uw bericht. Wij van onze kant nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

U mag ook telefoneren indien u dat gemakkelijker vindt.

Anne Appeltans-Janssen
0484 02 25 73

Gert Fransen
0477 32 18 07

Naam *
Naam