de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
06_SHANE_VAN_HOOF_BANNER.jpg

Shane Van Hoof

Shane Van Hoof - plaats 6

Shane Van Hoof  6de plaats - Gemeenteraad  30 jaar - autotechnicus Herentalse steenweg 15 - 2280 Grobbendonk 0479 62 89 69     shanevanhoof@icloud.com      Download hier de volledige lijst

Shane Van Hoof
6de plaats - Gemeenteraad

30 jaar - autotechnicus
Herentalse steenweg 15 - 2280 Grobbendonk
0479 62 89 69
shanevanhoof@icloud.com

Download hier de volledige lijst

Mijn naam is Shane Van Hoof, van opleiding ben ik bachelor in de autotechnieken en werk al 8 jaar met vol overtuiging in deze branche. In 2011 ben ik gehuwd met Anke Leysen en samen hebben we 4 zonen. 

Familie

Politiek is voor mij een uitdaging, jaren heb ik de politieke loopbaan van mijn moeder, Anita Olyslaegers gevolgd. Voor haar familie is het moeilijk om te aanvaarden dat ik gekozen heb om op De Lokale Lijst te staan. Toch ben ik van mening dat ik diezelfde waarden en normen meedraag die mijn ouders mij geleerd hebben: eerlijkheid, gelijke kansen voor iedereen, afspraken nakomen. Desondanks heb ik het gevoel dat politiek voor mij een relatief nieuw begrip is.

Politici moeten durven
in de spiegel kijken. De wereld
verbeteren begint bij jezelf.

Als we onze gemeenschap wil verbeteren, moet je bij jezelf beginnen, met aan de kant te gaan zitten bereik je niets. Vandaar de reden waarom ik de stap in de politiek zet, ik wil werken aan een warme samenleving, waarbij iedereen zich veilig voelt.