de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
10_TTINE_LEYSEN_BANNER.jpg

Tine Leysen

Tine Leysen - plaats 10

Tine Leysen  10de plaats - Gemeenteraad  44 jaar - medewerker Lidl De Dellekens 9 - 2288 Bouwel 0479 42 93 62     tine.leysen74@gmail.com      Download hier de volledige lijst

Tine Leysen
10de plaats - Gemeenteraad

44 jaar - medewerker Lidl
De Dellekens 9 - 2288 Bouwel
0479 42 93 62
tine.leysen74@gmail.com

Download hier de volledige lijst

Toen Simonne Delen en Anne Appeltans –Janssen me een tijdje geleden vroegen om mee aan de kar van de Lokale Lijst te trekken, stemde ik onmiddellijk volmondig in. Aan politiek doen is voor mij een manier om mee het verschil te maken voor onze eigen gemeente. Als echte Bouwelaar kijk ik er echt naar uit om mee te werken aan de toekomst van ons dorp.

Zoals gezegd woon ik al mijn hele leven in Bouwel. Ik deel mijn leven met mijn echtgenoot Dirk Mols en met onze 14-jarige dochter Elien. In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van de natuur en van de rust en stilte die daarmee gepaard gaat. De balans tussen hard werken en rustig genieten is volgens mij van groot belang in het hectische leven van vandaag. .

We moeten gaan voor een
hechte samenleving
waar iedereen goed kan wonen.

Wonen

Persoonlijk wil ik gaan voor een hechte samenleving, waar iedereen zich veilig kan voelen en waar iedereen de kans krijgt om aangenaam te wonen. Onze gemeente vergrijst enorm en daarom is het belangrijk dat ook jongeren betaalbaar kunnen blijven wonen in hun eigen dorp.

Omdat ik rust zo’n belangrijke troef vind in onze gemeente, is het ook belangrijk dat de overlast die er nu  vaak is wordt aangepakt. Denk maar aan geluidsoverlast waar we op verschillende fronten mee worden geconfronteerd.

Er is zo veel mooi groen in Grobbendonk en Bouwel, en dat moet goed bewaard blijven. We moeten ten allen tijde vermijden dat die zones worden gebruikt om drugs te dealen, of om vandalenstreken uit te halen. Een efficiënt handhavingsbeleid is volgens mij dan ook van groot belang.

Dankzij De Lokale Lijst kan ik hier mee mijn schouders onderzetten en dat ga ik voor de volle 100% doen ook!