de lokale lijst
Het start bij ons allemaal. Samen.
13_TRIX_DE_HERDT_BANNER.jpg

Trix De Herdt

Trix De Herdt - plaats 14

Trix De Herdt  14de plaats - Gemeenteraad  18 jaar - Student Kabienstraat 8 - 2280 Grobbendonk 0471 44 25 00     deherdttrix@gmail.com      Download hier de volledige lijst

Trix De Herdt
14de plaats - Gemeenteraad

18 jaar - Student
Kabienstraat 8 - 2280 Grobbendonk
0471 44 25 00
deherdttrix@gmail.com

Download hier de volledige lijst

Hey, ik ben Trix De Herdt en ik ben 18 jaar. ik ben geboren en getogen in Grobbendonk - Bouwel . Ik heb Humane Wetenschappen gestudeerd in Herentals en ben dit jaar gestart aan de hoge school PXL Hasselt met een opleiding communicatiemanagement.  Volgens mij is communicatie het begin van alle succes. Daarom is het hoog nodig dat we meer met elkaar communiceren om samen betere ideeën te creëren.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met kunstschaatsen en dansen. Ik geef ook in beide sporten les. Verder ben ik animator en hou ik mij bezig met het tekenen, en in elkaar zetten van decor en kostuums voor verschillende shows .

Omdat ik in zoveel clubs betrokken ben, hoor ik vaak ideeën van anderen en krijg ik vragen of opmerkingen die zeer nuttig kunnen zijn .

Communicatie is het begin van alle succes. Meer praten met elkaar leidt tot betere ideeën.

Veiligheid

Ik ben in al deze activiteiten veel met kinderen bezig en merk dat deze buiten hun sport of kampen bijna niet buiten komen. Dit is volgens mij zeer jammer, kinderen horen met anderen te kunnen spelen en dat op een veilige manier. Daar wil ik graag op toekijken. Ook wat de jeugd betreft is veiligheid van groot belang. Ouders zouden niet in spanning hoeven te wachten ‘s nachts  uit angst dat er iets zou gebeuren .

Verder ben ik ook een grote dierenliefhebber. Zelf heb ik enorm veel dieren en neem ik veel tijd om voor hen te zorgen . Dieren zijn mensen hun beste vriend en dat wordt steeds duidelijker. Het dierenwelzijn kan echter altijd nog verbeteren. Ook daar willen wij met De Lokale Lijst aan werken.